Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/f/a/soervadfitness.dk/httpd.www/templates/soervad2017/functions.php on line 197

Pilates

Hvad er Pilates?

Der er flere former for Pilates - og den for for Pilates, som blliver tilbudt i Sørvad Fitness er FysioPilates.

FysioPilates er en træningsform, hvor der arbejdes roligt og fordybet med træning af det inderste lag stabiliserende muskler, som har stor betydning for vores holdning, og som skaber vores indre fundament for gode bevægelser. Det er en skånsom og effektiv træningsmetode, der kombinererer vejrtrækning med træning af den dyne stabilserende mave-, ryg- og bækkenbundsmuskulatur.

Træningen foregår i langsomt tempo - og er ikke en træningsform, hvor der er gang i den, og hvor du får pulsen op. 

 

FysioPilates er for dig, der gerne vil opnå:

bedre kropskontrol og muskelkontrol

større smidighed

en bedre kropsholdning

kontrol af dit indre muskelkorset

hensigtsmæssige bevægelsesmønstre

hensigtsmæssig vejrtrækning

reduktion af hverdagens belastning af muskler, led, åndedræt og psyke

 

Hvis du har lyst til at prøve denne form for træning, vil der blive mulighed for intruduktion til FysionPilates følgende to mandage i tidsrummet 17.30 - 18.45 den 30. september og den 7 oktober 2019.

Begge ovenstående dage er uden tilmelding og der er åben for alle både medlemmer og ikke medlemmer af Sørvad Fitness.

Efterfølgende bliver der udbudt 8 gange pilates fra mandag den 21. oktober 2019, hvor der er plads til 10 personer. Du skal være medlem for at tilmelde dig holdet og når du har tilmeldt dig til den første gang, har du automatisk tilmeldt dig de øvrige 7 gange. Det betyder, at holdet vil være et lukket hold med de sammt 10 deltagere alle gange - dette gør vi for at sikre, at du som deltager får et optimalt udbytte af træningen. 

Der er åbent for tilmelding fra den 8. oktober 2019 kl. 09.00 under "holdtilmelding" - Bemærk du skal kun tilmelde dig en dato, som vil være den første træningsgang den 21. oktober, da det er et lukket hold. 

Medbring håndklæde, lille pude og måske en ekstra trøje.

Instruktør: fysioterapeut Birthe Jensen - har du spørgsmål til træningen er du velkommen til at kontakte Birthe. Kontaktoplysninger finder du her: http://soervadfitness.dk/index.php/kontakter/19-birthe-jensen