Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/f/a/soervadfitness.dk/httpd.www/templates/soervad2017/functions.php on line 197

Handelsbetingelser

 

Ved køb af abonnement godkender du som kunde, at Sørvad Fitness er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort vedrørende abonnementet.

Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Sørvad Fitness må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode, så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Sørvad Fitness er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. 

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Etableret abonnement er gældende, indtil det opsiges af Sørvad Fitness eller kunden. Opsigelse kan ske med indtil 1 dags varsel ved udgangen af det pågældende abonnements udløb. Dvs. hvis man har et 3 måneders abonnement, som skal fornyes 1. februar, og man siger det op den 31. januar, er man pr. 1. februar ikke længere medlem. Siger man derimod samme abonnement op allerede den 14. januar, stopper medlemsskabetførst den 1. februar.

Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via Medlemslogin fra foreningens hjemmeside. Ved kortudløb kommer der automatisk en mail med påmindelse om, at kortoplysninger skal fornyes.

Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra Sørvad Fitness ændres med et varsel på 45 dage til udgangen af en måned. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven er der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for deltagelse i aktiviteter samt billetter til arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.

Behandling af personoplysninger

Sørvad Fitness har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordrer i vores webshop. Sørvad Fitness indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige.

De personoplysninger der behandles er navn, adresse og e-mail adresse.

Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre.

Ved handel gennem webshoppen på www.soervadfitness.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikre Sørvad Fitness, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.

I overensstemmelse med Persondataloven, vil Sørvad Fitness som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1) hvilke oplysninger der behandles, 2) behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.

En registreret kan til enhver tid over for Sørvad Fitness gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

 

Kontakt og virksomhedsoplysninger

Sørvad Fitness fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysning er:

Sørvad Fitness

Vognstrupvej 11

7550 Sørvad

CVR-nr: 31901073

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.