Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/f/a/soervadfitness.dk/httpd.www/templates/soervad2017/functions.php on line 197

Priser/indmeldelse

 Nedenfor kan du se, hvilke typer for abonnement du kan tegne og priserne er fra 1. august 2022:

1/1 års medlemskab                kr. 1300,-

6 måneders medlemskab        kr.   800,-

3 måneders medlemskab        kr.   400,-

1 måneds medlemskab           kr.   150,-

Derudover et indmeldelsesgebyr på kr. 100,- (Er du tidligere medlem, har du blot holdt en pause og beholdt din chip, betales der ikke indmeldelsesgebyr. Hvis du har afleveret din chip og vil gentegne, koster en ny kr. 50,-)

Ny chip 50,- (yderligere info om chip - læs her)

For at blive medlem skal du være min. 15 år eller have gennemført junior fitness kursus, hvor du skal være minimum 14 år. 

Er du 14 år og ikke har gennemført junior fitness kursuset og har et ønske om at blive medlem af Sørvad Fitness, er der under visse omstændigheder mulighed for at søge om dispensation. For yderligere oplysninger herom kan bestyrelsen kontaktes.

Babyer i lift er velkomne i Fitness, hvis de ikke er til gene for andre. Dog kun børn i lift, idet de ikke kan komme til skade.

 

 

Vi opfordre dig som medlem af Sørvad Fitness til altid bruge din personlige chip, når du bruger Sørvad Fitness. På den måde kan vi udarbejde statistikker på brugen af Sørvad Fitness.

Vi glæder os til at se dig i Sørvad Fitness :)